Lintjesregen tijdens nieuwjaarsreceptie vrijwillige brandweer Enkhuizen

ENKHUIZEN –  Zaterdagavond was het voor de brandweer tijd voor een terugblik op het afgelopen jaar.De uitrukken werden even kort geëvalueerd, en het aantal uitrukken over 2019 was 255. Dat is best veel voor een post als Enkhuizen.

Er werden ook diploma’s uitgereikt, en er namen wat mensen afscheid, ook onze eigen fotograaf Henk Kroeb werd ook verrast met een blijk van waardering voor zijn inzet voor de brandweer. Voor een aantal mensen was het helemaal speciaal want die werden van huis opgehaald met de oude brandweer auto (de 602).

Toen iedereen dacht dat het officiële gedeelte af was, kreeg een drietal mensen nog een Koninklijke onderscheiding, Alex Roggeveld, Gerard Ramkema en Peter Konz kregen voor al hun werk een lintje opgespeld door burgemeester Eduard van Zuijlen. Daarna kon iedereen gezellig even bij praten en terug kijken op een zeer geslaagde avond.

Toen iedereen dacht dat het was afgelopen werd ineens fotograaf Henk Kroeb naar voren geroepen en tot zijn grote verbazing kreeg hij voor alles wat hij doet bij de brandweer een mooie cadeaubon overhandigd.

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.