Giften voor Voedselbank rond Oogstdankdag

HOOGWOUD – Rond Oogstdankdag 2019 (oecumenisch) worden weer producten ingezameld voor de Voedselbank West-Friesland. Mensen die willen meedoen, kunnen die inleveren tijdens de gezamenlijke kerkdienst van protestanten en katholieken op zondag 10 november (aanvang 10.00 uur) in  het Kerkhuys in Spanbroek.

Inlevering kan ook op zaterdag 9 november van 14.00 tot 16.00 uur bij het parochiecentrum in Hoogwoud, Herenweg 7, of in Spanbroek, Spanbroekerweg 186.

Het gaat om houdbaar voedsel, onder meer pasta (bijvoorbeeld macaroni en tagliatelle), rijst, koffie,  groente in pot, enzovoort. Ook hagelslag en pindakaas is van harte welkom.

In de dienst van 10 november is er een collecte, waarvan de opbrengst naar de Voedselbank gaat. Er kan ook een bedrag worden overgemaakt naar bankrekening NL12 ABNA 0543 4865 91, ten name van Stichting Vrienden van de Voedselbank West-Friesland, met als omschrijving Actie Hoogwoud – Spanbroek.

[signoff]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.