Feestelijke aftrap Kindcentrum Avenhorn De Goorn

DE GOORN – Vrijdagmiddag vond de feestelijke aftrap plaats van het nieuw te bouwen Kindcentrum Avenhorn/De Goorn plaats in basisschool de Jozefschool in De Goorn. De partijen die bij dit project betrokken zijn, de Gemeente Koggenland, SKO West-Friesland, Stichting Allure en Kinderopvang Berend Botje, kwamen deze dag bij elkaar om in een ongedwongen sfeer nader met elkaar kennis te maken. 

Centrale plek

Het nieuwe Kindcentrum wordt gebouwd op een perceel aan de Buitenroede in Avenhorn. Deze centrale plek is groot genoeg om drie scholen, een gymzaal en Kinderopvang Berend Botje te huisvesten. De scholen die in het gebouw komen zijn de Jozefschool, De Overhaal en De Ieveling van SKO West-Friesland en Stichting Allure.

[signoff]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.