Slechte start zaalvoetbalcompetitie Nieuweboer tegen DWOW

WERVERSHOOF – Na het uitstel van de 1e wedstrijd opende Nieuweboer H1 het seizoen in Wieringerwerf tegen kampioenskandidaat DWOW.

In een voor de toeschouwers aantrekkelijke wedstrijd was in de begin fase bij beide teams de wil om geen punten te verspelen overheersend.

Na een fase van aftasten nam Nieuweboer verrassend de leiding. Sven Deen kwam na een inspeel pas van achteruit op Thomas Buis en een goede kaats vrij voor doel en opende met een strak schot de score.

Halverwege de 1e helft kon DWOW na balverlies van Nieuweboer de aanval overnemen en onder druk van 2 nieuweboer verdedigers hield de aanvaller de bal en scoorde de gelijkmaker. Even later kwam DWOW op voorsprong nadat een DWOW aanval werd gestopt met een overtreding en de toegekende vrije trap fraai in de kruising belande. DWOW kon bij deze voorsprong verder inzakken en liet Nieuweboer de bal.

Vlak voor tijd werd met een diepgaande speler niet goed meegelopen en scoorde DWOW de 3-1. Na de wissel een gelijk opgaande wedstrijd, waarin Nieuweboer geen kans zag de DWOW verdediging uit te spelen.

Vlak voor tijd bepaalde DWOW na wederom balverlies de eindstand op 4-1. Komende vrijdag 27 september speelt Nieuweboer om 20.50 in de Dars tegen Volendam 3.

[signoff]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.