KNVB beker, LSVV – Zwaluwen’30

HOORN – Om kans te houden op de knock-out fase van het bekertoernooi moest Zwaluwen’30 winnen in Zuid-Scharwoude. Na de 2-3 nederlaag tegen Purmersteijn trad de Hoornse ploeg ditmaal aan tegen eersteklasser LSVV.

Ondanks vele afwezige spelers wist Zwaluwen’30 de zege naar zich toe te trekken. Nadat Thomas Schaap de paal had geraakt schoot Joep Rive de Hoornse eersteklasser op voorsprong.

Na de pauze profiteerde Rive van een grabbelende LSVV doelman. De gastheer uit Langedijk kon de spanning wel terugbrengen, maar dankzij een fraaie treffer van Thomas Schaap kwam Zwaluwen’30 met een 1-3 voorsprong in veilige haven.

Na afloop spraken we met de nieuwe hoofdtrainer van Zwaluwen’30: Mo el Bouziani…

[signoff]

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.