Ontdek en Ontmoet de Westfriese Bibliotheken bij Jumbo Zwaagdijk

ZWAAGDIJK-OOST – Op woensdag 11 september is de Westfriese Bibliotheken te gast bij Jumbo Monique in Zwaagdijk-Oost. Van 09:30 tot 11:00 uur kunt u kennismaken met de DigiLab en de nieuwste digitale middelen zoals de VR-bril, de robot-kat en het scannen van levende kleurplaten.

Week van de Alfabetisering

Tijdens de Week van de Alfabetisering (9 t/m 15 september) laten de Westfriese Bibliotheken zien welke mogelijkheden er zijn voor jong tot oud om beter te leren lezen, schrijven, rekenen en omgaan met de computer. Dat is belangrijk want onze samenleving wordt sterker als iedereen kan meedoen. Bekijk hier welke activiteiten we organiseren tijdens de campagne: van oefen- en inloopuren tot taalpubquiz en voorstellingen.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.