WF Nieuws

De valken voorbeschouwing seizoen 2019-2020

HEM – De valken kende in de aanloop naar de bekercompetitie een aantal mooie overwinningen. Alleen tegen KGB leden zij een 2-3 nederlaag. Afgelopen week werd MOC overklast met 6-0. Met de routiniers Appelman en Mantel, moet het dit jaar goed gaan in de vierde klasse C.

Gelukkig is De Valken een nacompetitie bespaard gebleven, zeker vanwege de Kermis en ook het miserabele niveau op dat moment. Afwezigen en blessures lagen daaraan ten grondslag. Met de nieuwe trainer René Bierdrager voorheen o.a. SEW en Opperdoes hopen De Valken weer net zo mee te doen als in het seizoen 2017-2018.

Verslaggever Bert Putters sprak de trainer na het treffen tussen DE Valken – MOC 6-0.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp