“Gratis lezing: Gelukkig en blij oud worden”

WERVERSHOOF – Wat kunnen we doen om gelukkig en blij oud te worden? Levensgenieter Andrea Groen uit West-Friesland komt haar geheimen delen. Zoals iedereen kent ook Andrea Groen de nodige ups en downs in het leven, maar ze laat zich nooit uit het veld slaan.

Haar loopbaan ging van jeugdwerk naar kunst maken, exposeren en doceren. Daarnaast ontwikkelde zij zich op het gebied van energieleer. Ze heeft veel van de wereld gezien, is spiritueel ingesteld en staat tegelijkertijd met beide benen op de grond. Door haar energieke verschijning zult u haar gegarandeerd veel jonger inschatten dan ze is. Hoe doet ze dat toch? Op maandagmiddag 9 september om 14:30 uur komt ze naar de Bibliotheek Medemblik om te praten over gelukkig en blij oud worden. Deze lezing met napraat kunt u gratis bijwonen.

Reserveer uw gratis toegangskaart via de klantenservice: tel. 0228 743 943.

Wie interesse heeft kan na de lezing meer informatie krijgen over / zich aanmelden voor haar cursus “Gelukkig en blij oud worden”. In een reeks van vier bijeenkomsten verdeeld over een jaar volgt u de seizoenen om te ontdekken wat u los wilt laten (herfst), wie u bent (winter), wat u wilt (lente) en hoe u dat gaat doen (zomer).

[signoff]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.