Team Hartog wil stijgende lijn doortrekken in Donington

ABBEKERK – Tijdens het laatste World Supersport evenement in Misano verliepen de trainingen erg positief voor Rob Hartog, alleen kon hij dit niet omzetten in een goed resultaat in de wedstrijd. De coureur van Team Hartog – Against Cancer wil deze stijgende lijn graag doortrekken in Donington om zo met WK-punten huiswaarts te keren.Het zijn drukke weken voor Team Hartog – Against Cancer. Na de race in Misano reisde het team door naar Assen om afgelopen weekend van start te gaan in de Tourist Trophy in het bijprogramma van de TT. Nu staat alweer een evenement voor de deur. Coureur Rob Hartog klaagt niet, want zo heeft de rijder uit Abbekerk zijn programma het liefst en kan hij tevens in het ritme blijven. Vorig jaar had de Kawasaki-coureur zeker de snelheid in Donington. Hartog was op weg naar een goed resultaat op het uitdagende Britse circuit, alleen eindigde het met een crash op hoge snelheid in de race.

De race van komende zondag wordt om 13:15 uur NL tijd (12:15 uur lokale tijd) live uitgezonden op Eurosport 2.

Rob Hartog: ‘Tijdens de laatste wedstrijden waren er zeker positieve punten te zien. We lijken qua snelheid vooruit te gaan, dus dat is positief. In Misano ging het erg goed en we gaan ervoor om deze lijn door te trekken. Vorig jaar was het tempo erg goed in Donington en daarom ik heb er zeker vertrouwen in dat het dit jaar goed gaat. We gaan ervoor om met een goed resultaat huiswaarts te keren.’

[signoff]

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.