Vermist: Marcin Dmytryszyn uit Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Marcin Dmytryszun is op 26 maart 2019, omstreeks 07.15 uur, voor het laatst gezien bij het Shell tankstation in Wieringerwerf gelegen aan de A7. Daarna is niets meer van hem vernomen. Hij heeft geen contact met zijn familie opgenomen.

Update: Laatst gezien in Medemblik, was een slachtoffer van de diefstal en heeft dus momenteel geen documenten bij zich. Mogelijk is hij op dit moment dakloos. Laatste keer is hij gezien op 29.04.2019 in Wieringerwerf op de Noorderdijkweg. Mocht je hem gezien hebben, heb je informatie over zijn verblijf neem alstublieft contact met de politie onder de telefoonnummer: 0800-6070

  • Naam:Marcin Dmytryszyn
  • Geboortedatum:24-08-1992
  • Huidige leeftijd:26
  • Lengte:180 cm
  • Haarkleur:Zwart
  • Oogkleur:Blauw/Groen
  • Geslacht:Man

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.