Beschamende nederlaag ADOS

HOORN – ADOS uit Hoorn heeft zichzelf enorm geblameerd door te verliezen van hekkensluiter Woudenberg. Na een goede eerste helft bakte de ploeg van coach Pieter Schaap er in de tweede helft niets meer van en ging op eigen veld roemloos ten onder, 12-19.

Er leek geen vuiltje aan de lucht te zijn in de eerste helft want onder prima omstandigheden bouwde ADOS een goede voorsprong op. Via een 9-4 tussenstand werd de pauze bereikt met 11-7. Na de rust was van het goede spel van ADOS niets meer te bespeuren. Er werd slecht verdedigd en kansen werden niet afgemaakt. Woudenberg werd hiermee wel heel makkelijk in het zadel geholpen en voelde dat er wat te halen viel in Hoorn. De enne bal na de andere viel goed voor de bezoekers terwijl ADOS vooral tegen zichzelf speelde. Diep in de tweede helft wisten de Hoornaren een keer te scoren maar het leed was al geschied en verloor het met de alles zeggende cijfers van 12-19.

Aankomende zaterdagmiddag speelt ADOS uit in Vleuten tegen de nummer 2 van de competitie, Fiducia.

Na afloop spraken we met Mirjam Nootebos van ADOS en een diep teleurgestelde coach van ADOS, Pieter Schaap.

[signoff]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.