Bovenkarspelse Christie van der Stal schrijft lied over zwaar auto-ongeluk

BOVENKARSPEL – 15 februari 2013 is een dag waar op het leven van Christie van der Stal voorgoed veranderde. ’s Avonds was er op de N506 een zeer ernstig auto-ongeluk waarbij twee doden vielen en waarbij ook haar man was betrokken.

Tegen het NHD vertelt Christie dat ze gewoon begon te schrijven en zelf niet had verwacht dat het haar allemaal zo zou aangrijpen. Het lied dat ze schreef gaat over deze bewuste avond toen een 18-jarige bestuurder van een auto op de verkeerde weghelft terecht kwam en vol op een tegenligger botste. De aanrijding was zo hevig dat er twee personen overleden en zeven gewond tot ernstig gewond raakte.

De debuutsingle van Christie heet ‘Storm’ en hierboven ziet u de clip.

[signoff]

 

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.