Hauwert in Concert: Erik Raayman met ‘Klap van de korenmolen’

HAUWERT – Hoezo ‘Klap van de korenmolen’?. Ernest is een fenomeen. Belandde zelf ooit in de psychiatrie en leerde daar vooral: ‘hoe gek het is om het niet te zijn.’ ‘Klap van de korenmolen’ is ook wel een spoedcursus geluk.  Een cabaretesk muziektheaterprogramma van Ernest Beuving met zijn gitarist. 

Die acts gaan van een postume Prins Bernhard (die zich beklaagt over zijn troonopvolging), naar een borderlinedansende Keltische zanger, een Toon Hermans over iPhones en ‘Spuiten en slikken’ tot en een Mick Jagger met ADHD. Spectaculair en hilarisch.

In de pers wordt Ernest geroemd als een zeer getalenteerde komiek met de onderkoelde vrolijkheid van Tommy Cooper. Een meesterlijke imitator en gangmaker. Voorts ook als een multitalent met een ijzersterke zangstem en imitaties. Hij improviseert ongelooflijk soepel en heeft een mateloos gevoel voor humor. Een man met een prachtige zangstem en liedjes die verbazingwekkend goed klinken.

Ernest Beuving speelt vrijdag 19 april 2019 om 20.15 uur in de Witte Kerk, Hauwert 95. De kerkdeur is open om 19.50 uur. Toegang: € 15,- inclusief kop koffie, thee en pauzedrankje.  U kunt naast kaartverkoop aan de kerkdeur reserveren via: hauwertinconcert@gmail.com. Zie ook www.hauwertinconcert.nl  en www.ernestbeuving.nl

[signoff]