35+ voetbal bij FC Medemblik

MEDEMBLIK – Er zijn in Medemblik veel (oud)voetballers die wel eens een balletje willen trappen, maar vanwege verschillende redenen niet iedere zaterdag of zondag op het veld willen of kunnen staan.

Daar is een oplossing voor…

Op de velden van FC Medemblik branden met enige regelmaat de lampen ook op vrijdagavond. Als je goed kijkt en luistert dan zie je daar onder het kunstlicht een grote hoeveelheid grijs gelokte mannen rondrennen. Dit zijn de 35 plus voetballers van FC Medemblik. Zij spelen op een half speelveld een 7 tegen 7 toernooi tegen diverse teams uit de omgeving. De wedstrijden worden gespeeld op een half veld en het toernooi bestaat uit 3 of 4 wedstrijden met een totale speeltijd van een uur.

Er zijn ongeveer zes van deze avonden per jaar, drie of vier in het voorjaar (april,mei, juni) en drie of vier in het najaar (september, oktober, november) Na afloop van deze toernooien vullen we de kantine voor een gezellige 3e helft.

Op 12 april zal het eerste ‘’Ouwe lullen voetbaltoernooi’’ van dit jaar plaatsvinden bij FC Medemblik, ook spelen we nog op 10 mei en 7 juni. Mocht jij een groep voetballers hebben om aan het 35 plus toernooi mee te willen doen dan moet je dit nog weten;

De enige vereisten zijn dat de spelers in jouw team 35 jaar of ouder zijn, je een groep van van 9 of 10 spelers hebt en dat jullie met elkaar een sportieve voetbalavond willen beleven.

Mocht je meer informatie willen hebben neem contact op met Dave Zeilemaker.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp