Jacco Spil van het Bakkerijmuseum morgen bij koffietijd

MEDEMBLIK – Jacco Spil van het Bakkerijmuseum in Medemblik is morgen te gast bij het RTL4-programma ‘Koffietijd’ dat elke werkdag om 10 uur wordt uigezonden. Jacco Spil komt praten over het bakkerijmuseum en  over de verbouwingsplannen en de enorme donatie van de BankGiro Loterij die zij hebben ontvangen. [penci_related_posts dis_pview=”no” dis_pdate=”no” title=”Dossier: Bakkerijmuseum” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”title”] Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij is een ware publiekstrekker in Medemblik. Het museum wordt steeds populairder en kan de groei in bezoekersaantallen fysiek niet meer aan. Dankzij de bijdrage van de BankGiro Loterij van 250.000 euro kan het buurpand worden aangekocht. Dit zorgt voor een uitbreiding van de publiekruimte, een logische routing voor het publiek en de mogelijkheid voor een expositie- en workshopruimte. Tenslotte zorgt een lift voor betere fysieke toegankelijkheid. Dankzij deze bijdrage kan het museum de toekomst met vertrouwen tegemoetzien. [signoff]]]>