Auto op zijn kop in sloot Oostwoud, 1 persoon in kritieke toestand naar ziekenhuis

OOSTWOUD – Bij een éénzijdig ongeval zijn donderdag avond twee gewonden gevallen waarvan 1 in zeer kritieke toestand naar het ziekenhuis is vervoerd.

Rond 22.00 uur vloog de auto uit de bocht op de Hazeweel in Oostwoud en belande in het water naast de weg, de auto kwam op zijn kop in de sloot terecht. 1 van de inzittenden kon nog op eigen kracht uit de auto komen maar een tweede inzittenden redde dit niet.

Toegesnelde hulpverleners van de brandweer en politie zijn direct te water gegaan en hebben de persoon uit de auto weten te krijgen en zijn daarna direct met reanimeren begonnen. Ambulancepersoneel en een trauma-arts die met de traumahelicopter werd gebracht hebben niet veel later het reanimeren overgenomen.

Terwijl de persoon naar het ziekenhuis werd gebracht is de reanimatie gewoon doorgegaan. Of de persoon het overleefd heeft is op dit moment onduidelijk. De politie kon nog niets vertellen over de oorzaak, daar wordt onderzoek naar gedaan. Hoe het met de twee persoon die op eigen kracht uit de auto kon komen is, is ook onduidelijk.

Reageer op dit onderwerp