Rob Hartog Europees Kampioen Supersportklasse - foto Philippe Damiens

Motorsport: Pluggerz nieuwe partner van Team Hartog

ABBEKERK – Team Hartog presenteert met trots Pluggerz als nieuwe partner. Een begrijpelijk match, omdat de producent van gehoorbescherming en het raceteam veel raakvlakken hebben. Zo geloven beide partijen in structurele samenwerking, zijn ze even ambitieus en verleggend ze grenzen. Pluggerz en Team Hartog hebben daarom een driejarige overeenkomst getekend.

Team Hartog kan met coureur Rob Hartog terugkijken op een zeer geslaagd seizoen 2018, waarbij de Europese Supersport titel werd binnengehaald. Momenteel werkt het team uit Abbekerk hard aan de voorbereidingen op het seizoen 2019. Team Hartog heeft de ambitie om door te stomen naar het wereldkampioenschap en heeft in Pluggerz een partner gevonden die met het met raceteam wil meegroeien.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Pluggerz is marktleider op het gebeid van gehoorbescherming en produceert zowel op maat gemaakte oordoppen als universele. Deze oordoppen zijn verkrijgbaar in de webshop of bij één van de vele fysieke winkels die Pluggerz verkopen. Pluggerz maakt speciale gehoorbescherming voor motorrijders, want weer- en verkeersgeruis kan voor permanente gehoorschade zorgen! Op het hoofdkantoor van Pluggerz in Doetinchem heeft Rob Hartog daarom allereerst gehoorbescherming op maat te laten opmeten voor zijn motorsportactiviteiten.

Rob Hartog: ‘We zijn het afgelopen seizoen in contact gekomen met Pluggerz en het werd ons beiden al snel duidelijk dat we veel raakvlakken hebben. Wij kunnen Pluggerz helpen bij de promotie van gehoorbescherming binnen de motorsport en wij zijn trots dat Pluggerz voor drie seizoenen Team Hartog zal ondersteunen bij het bereiken van onze doelen. Ik denk dat deze overeenkomst een win-win is voor beide partijen. Pluggerz; welkom als partner van Team Hartog!’

Pluggerz: ‘Gehoorschade bij motorrijders komt vaker voor dan je denkt. Nee, niet direct door gierende motoren, maar door het oorverdovende lawaai van windgeruis bij hoge snelheden! Dat willen we graag onder de aandacht brengen. In Rob Hartog hebben we een gemotiveerde partner gevonden die recht op zijn doel afgaat en die kan helpen om het dragen van gehoorbescherming op de motor te promoten. We wensen Team Hartog veel succes toe in de komende drie seizoenen. Wij zijn erbij!’

Met Pluggerz als nieuwe partner is Team Hartog weer een stap dichterbij haar wens om zo goed mogelijk voor de dag te komen in het Wereldkampioenschap Supersport. Echter zijn we er nog niet. De crowdfunding-actie loopt nog steeds, en we hebben al veel donaties mogen ontvangen! Klik hier om naar de crowdfunding pagina te gaan.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp