De Dijk in actie voor Serious Request

MEDEMBLIK – Zoals elk jaar start Serious Request een actie voor het Rode Kruis. Dit jaar is er geen glazen huis, maar gaan er drie teams met dj’s lopend door Nederland.

Hiermee hopen zij geld op te halen voor de volgende goede doelen, zoals Noodhulp bij oorlog & conflicten, reanimatie in Nederland en bescherming tegen natuurgeweld.

Wij willen als SG De Dijk met onze leerlingen, deze acties graag ondersteunen! De 3FM dj’s Sander en Eva komen vrijdag 21 december ’s nachts tussen 03.00 uur en 9.00 uur door Medemblik. Wij hebben 3FM benaderd en hopen uiteraard dat ze onze school dan komen bezoeken.

Onze school blijft 24 uur open van donderdag 20 december 09.00 uur tot vrijdag 21 december 2018 09.00 uur. We organiseren deze dag 24 uur lang allerlei activiteiten, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen. Tegelijkertijd willen we ook iets terug doen voor de inwoners van de gemeente Medemblik. Een kleine greep uit de activiteiten die wij gaan ondernemen:

  • Kerstmarkt
  • Bingo voor ouderen
  • Wenskerstboom
  • Bedrijfslunch verzorgen
  • Ouder/kind fotoshoot
  • Zaalvoetbaltoernooi
  • De Dijk maakt schoon (speeltuintjes, park, de wijk)

De leerlingen van de bovenbouw mogen ’s nachts op school zijn, voor de onderbouw stoppen de activiteiten om 23.59 uur. De mentor inventariseert de activiteiten per klas en neemt contact op met u over de aanwezigheid van uw zoon/dochter tijdens die nacht.

Wij beëindigen de actie op vrijdagochtend met een ontbijt voor de hele school om 08.15 uur.

De leerlingen willen voor diverse activiteiten gesponsord worden en krijgen hiervoor een sponsorkaart mee. Wilt u alvast een kijkje nemen op onze actiepagina? Dat kan! Ga dan naar: De Dijkernacht – Ik wil deze actie met je delen! – https://kominactie.npo3fm.nl/actie/de-dijkernacht

Wij hopen dat wij met deze actie ruim over ons streefbedrag gaan, en zo een mooie bijdrage kunnen leveren. Wij hebben er zin in!

Reageer op dit onderwerp