Weerbericht Medemblik – droge start, vanavond (mot)regen

MEDEMBLIK – De dag start met veel bewolking maar de zon zal zo nu en dan ook te zien zijn, tegen de avond trekt er een front over onze regio en gaat het soms wat licht regenen. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 11 bij een krachtige wind uit het westen. In de nacht naar donderdag daalt het kwik naar een graad of 8 en draait de wind naar het zuidoosten en zwakt af naar matig 3Bft.

Donderdag ook nog veel bewolking en er  kan zo nu en dan wat regen gaan vallen, koud wordt het niet met 13 graden en de wind is overwegend matig van kracht en waait uit het zuidoosten.

Vanaf vrijdag klaart het op, trekken de buien weg en gaan we weer over op een wat stabieler en droger weertype. Overdag temperaturen van rond de 12 graden en in de nachten rond de 7 graden. De wind waait overwegend uit het zuiden tot zuidoosten en is matig van kracht, 3Bft.

De droogte waar wij dit jaar mee te maken hebben duurt nog wel even door dus.

Voor meer weer kijk je op de website van ons weerstation