Broer en zus kregen een beer en mochten in junioroverall de stoker helpen. Als beloning ontvingen zij het diploma hulpstoker!

15.000 bezoekers voor het Stoommachinemuseum in Medemblik

MEDEMBLIK – Vrijdag 26 oktober ontving het Nederlands Stoommachinemuseum zijn 15000e bezoeker dit jaar. 

Daimy en Dylano Sonneveld uit Hoogwoud bezochten het museum samen met hun ouders. Ze waren hier twee jaar geleden ook al en hadden van het herfstprogramma gehoord. Voor vader en moeder waren er bloemen en ‘vuuwater’. Broer en zus kregen een beer en mochten in junioroverall de stoker helpen. Als beloning ontvingen zij het diploma hulpstoker!

De medewerkers van het museum zijn erg blij met dit resultaat. “Het was een drukke week. Bijna 200 bezoekers per dag, maar we zijn blij dat de activiteiten die we in de herfstvakantie georganiseerd hebben in de smaak vallen” aldus een van de vrijwilligers. 

Daimy en Dylano Sonneveld uit Hoogwoud bezochten het museum samen met hun ouders
Daimy en Dylano Sonneveld uit Hoogwoud bezochten het museum samen met hun ouders