Weerbericht Medemblik – bewolkt met ook wat ruimte voor de zon

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met een uitloper van een hoogdrukgebied ten westen van Ierland die ook bij ons er voor gaat zorgen dat de buien (nog wel) op afstand blijven. Ondanks dat hogedrukgebied blijft door de matige soms vrij krachtige noordelijke wind de middagtemperatuur steken bij een frisse 13 graden. In de nacht naar dinsdag daalt het kwik naar 9 graden.

Dinsdag draait het kwik naar het westen tot noordwesten en trekt stevig aan naar 5 á 6Bft tot zelfs 7Bft boven het open water en open veld. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 14. Woensdag het zelfde beeld alleen is er dan wel iets meer ruimte voor de zon en is het met 15 graden ook iets warmer.

Donderdag is weer een bewolkte dag en met 13 graden een frisse dag. De wind draait van noordwest naar west en zwakt af naar matig 3Bft. Vanaf vrijdag komen de buien en gaat de temperatuur terug naar een graad of 10 overdag en 6 graden in de nachten.

Reageer op dit onderwerp