FC Medemblik VR1 poulewinnaar en door naar volgende ronde KNVB-beker

MEDEMBLIK – Ondanks een gelijkspel in de 3e en laatste groepswedstrijd zijn de vrouwen van FC Medemblik al zeker van plaatsing voor de volgende ronde van de KNVB-beker. In Enkhuizen werd met 1-1 gelijk gespeeld tegen ST West Frisia/Dindua VR1.

In de eerste helft was FC Medemblik VR1 veruit de bovenliggende partij maar door ongelukkig uitverdedigen kwam West Frisia/Dindua VR1 na 30 minuten op een 1-0 voorsprong. In de tweede helft probeerde FC Medemblik alles om alsnog de overwinning binnen te halen maar verder als een Enkhuizer eigen doelpunt (na een prima voorzet van Gabriella Stroet) kwam het wat slordig spelende Medemblikker team niet.

Door dit gelijke spel is FC Medemblik VR1 op doelsaldo zeker van de tweede plek in de groep hetgeen – naar nu bekend is geworden – voldoende is voor plaatsing in de eerste ronde van de KNVB-beker. Zondag wordt nog de laatste wedstrijd in de groep gespeeld tussen Always Forward VR1 en De Blokkers VR2.

Stand in de groep:

1 Medemblik FC Vr1 3 1 1 1 4 14 7  
2 ST West Frisia/Dindua VR1 3 1 1 1 4 5 6  
3 Always Forward VR1 2 1 0 1 3 7 8  
4 Blokkers de VR2 2 1 0 1 3 4 9

Reageer op dit onderwerp