Menu – Bonensalade met gegrilde vis

Menu – Bonensalade met gegrilde vis
 
Recipe Type: Hoofdgerecht
Author: DEEN Supermarkten
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 4
Ingredients
  • 200 g diepvriestuinbonen of
  • 200 g tuinbonen
  • 200 g sperziebonen
  • 200 g diepvriesdoperwten
  • 4 kabeljauwfilets
  • 1 citroen (sap)
  • 6 eetl. olijfolie
  • 1 bosje verse munt (alleen de blaadjes)
  • 1 bosje verse basilicum
  • 1 teentje knoflook (gehakt)
Instructions
  1. Maal de ingrediënten voor de dressing in een keukenmachine glad.
  2. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Kook de tuinbonen, sperziebonen en doperwten circa 3 minuten.
  4. Giet af en spoel kort onder koud water. Meng 3/4 van de dressing door de groenten.
  5. Verhit een grillpan op een hoge stand en gril hierin de vis in 3-4 minuten aan beide kanten gaar.
  6. Serveer de vis met de bonensalade en besprenkel met de overige dressing.