Foto aangeleverd

Waterweek in Medemblik: Oosterhaven Classic met Marco Bakker

MEDEMBLIK – Zaterdagavond 11 augustus wordt op het ponton in de Oosterhaven weer de Oosterhaven Classic georganiseerd met een fantastisch programma verzorgd door het Noord-Hollands Jeugd Fanfare Orkest o.l.v. Lieuwe de Jong en de fameuze Marco Bakker. Drie jaar geleden verraste Marco Bakker Medemblik met een flitsend en spetterend optreden; reden te meer om hem nog eenmaal tijdens de Waterweek te laten schitteren.

Vanaf 20.00 uur wordt het weer genieten, meezingen en meedeinen op en langs de Oosterhaven. Evenals voorgaande jaren is er weer de mogelijkheid om met sloepen en schuiten voor en naast het ponton aan te meren, terwijl na afloop de sluis in de Westerhaven tot middernacht wordt bediend.

Alle toeschouwers, vorig jaar toch zo’n 1500 , krijgen een bijzonder gevarieerd licht klassiek en populair programma gepresenteerd, waarbij uiteraard de deelname van Marco Bakker als grote publiekstrekker kan worden genoemd.

De weersvoorspellingen worden nadrukkelijk in de gaten gehouden, maar grote parasols op de kade zullen in ieder geval voldoende bescherming bieden tegen zon dan wel regen. Uiteraard is dit bijzondere licht klassieke concert vrij toegankelijk en wordt er weer op een grote belangstelling gerekend

Reageer op dit onderwerp