Oplichter Niels Dudink wacht nog een celstraf van 4 maanden..

Politie Almelo blundert in arrestatie Niels Dudink

MEDEMBLIK/ALMELO – In Amerika zeggen ze dan ‘We Got Him’, in Almelo roepen ze dan ‘We hebben hem vrijgelaten.’  Of het ligt aan miscommunicatie bij de diverse afdelingen van het politieapparaat in Nederland of gewoon pure ontwetendheid, de politie in Almelo hebben Niels Dudink gewoon weer vrijgelaten na zijn arrestatie.

De politie in Almelo was op de hoogte van de straf die Dudink moet uitzitten, dit is ook door een betrokkenen nogmaals duidelijk gemaakt aan de politie in Almelo, ‘Neem eens contact op met het bureau in Hoorn,’  vertelde deze persoon aan de politie in Almelo.

Maar daar werd niets meegedaan, Niels Dudink werd na verhoor weer vrijgelaten. Tot grote ergenis van iedereen die hij heeft opgelicht, heeft bestolen of die door zijn frauduleuze praktijken het schip zijn ingegaan.

Ondertussen gaat Dudink verder met zijn oplichtingspraktijken, wordt op de sociale media zijn naam al door iedereen gedeeld als man waarvoor je moet uitkijken.

Reageer op dit onderwerp