Zon en wolken wisselen vandaag elkaar af

Het weer voor Medemblik met vandaag zonnige perioden

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met vrij veel stapelwolken waaruit mogelijk een enkel spatje regen kan gaan vallen, later zijn er brede opklaringen en zal de zon weer haar ding gaan doen, de middagtemperatuur loopt op naar 25 á 26 graden bij een vrij matige wind uit het noordwesten.

Zondag is het wat frisser met 24 graden en zijn er stapelwolken. Na zondag komt de hitte tijdelijk terug, maandag net geen tropische dag met 28 graden maar dinsdag gaan we weer door de 30 graden grens met 30 á 31 graden.

Na dinsdag gaat de temperatuur omlaag en komt er meer bewolking waaruit soms ook een enkel buitje gaat vallen wel of niet met een klap onweer. De middagtemperatuur daalt overdag naar rond de 23 graden en in de nachten rond de 15 graden.

Voor meer weer, kijk op de website van ons weerstation

Reageer op dit onderwerp