Provincie zet dikke streep door extra woningen Wognum

HAARLEM – De gemeenten in Westfriesland moeten er eerst zelf maar uitkomen vind de provincie en pas als dat niet lukt dan zal de provincie de touwtjes weer in handen nemen om bouwplannen te maken.

En juist daar zit de knijp volgens Wokke Vastgoed die al tijden bezig is om het plan “De Commandeur” waar zij 300 wooncontingenten wil gaan bouwen van de grond te krijgen maar stuit op een dikke muur van tegenwerkende overheden. De gemeenten willen niet samenwerken omdat elke gemeente bang is dat zij dan te weinig woningen krijgen om te bouwen. Wokke Vastgoed zegt hierover: “Met de 300 woningen die wij willen gaan bouwen in Wognum kan de gemeente Medemblik een groot deel van de dringende vraag naar nieuwe woningen opvangen.

In een laatste poging om toch toestemming te krijgen om te mogen bouwen in Wognum doet Wokke Vastgoed een ultime poging bij de provincie dat zij de regie zo snel mogelijk weer in handen te nemen en de 300 woningen op de beoogde woningbouwlocatie “De Commandeur” in Wognum te verlenen zodat starters en senioren alsmede flexwoningen daar kunnen worden gebouwd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.