Zwembad Wognum ziet kermis Nibbixwoud met angst tegemoet

NIBBIXWOUD – Hoe zal het zwembad er dit jaar bij liggen na afloop van de kermis in Wognum, net zoals vorig jaar toen er voor veel geld werd gesloopt toen tijdens de kermis in Wognum kreeg het zwembad in Wognum vrijwel elke nacht te maken met nachtelijke te diep in het glaasje gekeken jeugd uit Nibbixwoud en omliggende kernen.

In 2017 werden o.a. de stevig verankerde badmeestersstoel volledig gesloopt en ook de kunstgrasmat werd zwaar beschadigd en daders zijn nooit gevonden waardoor het zwembad voor alle kosten moest opdraaien.

Voor dit jaar zij de nodige maatregelen genomen die de dronken jongeren buiten de poort moeten houden maar of het gaat lukken, “je kan niet op alle plekken tegelijk zijn en dan moet je ook nog eens genoeg mensen hebben die gaan waken.

 

Reageer op dit onderwerp