Amstel bier

In Medemblik drinkt men het liefst Amstel bier

MEDEMBLIK – Dit blijkt uit een onderzoek van Datlinq gehouden in het kader van de week van het Nederlandse bier. Meest gedronken biertje in Nederland is nog steeds Heineken dat in verreweg het grootste deel van Nederland de dorst lest.

Op Enkhuizen na waar Heineken het populairst is drinkt men in de rest van West-Friesland vooral Amstel, de overige merken volgen op ruime afstand van Amstel.In het zuiden van Nederland is Heineken juist niet de favoriet. In Noord-Brabant drinken mensen het liefst Bavaria en Limburg is verzot op Brand. 

Datling heeft de cijfers gebaseerd op welk hoofdpils horecagelegenheden schenken. Dat is vaak het merk dat op de gevel van het café of restaurant staat. 

In Medemblik drinkt men het liefst Amstel volgens Datinq
In Medemblik drinkt men het liefst Amstel volgens Datinq

Reageer op dit onderwerp