Het weerbericht voor Medemblik 12mei 2018

Weerbericht – zonnige perioden en warm

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met vrij veel bewolking waar zo nu en dan de zon doorheen zal prikken. De middagtemperatuur loopt op naar 23 graden bij een vrij matige wind die uit het oosten tot zuidoosten waait. Vanavond trekt de bewolking verder  dicht maar het blijft wel droog.

Warm, in de middag kans op (onweers)buien

Zondag is het nog steeds vrij warm maar in de loop van de middag trekt de bewolking dicht en neemt de kans op een stevige (onweers)bui verder toe. De middagtemperatuur loopt op naar 22 graden bij een vrij matige wind uit het oosten. Na zondag is maandag nog een warme droge dag met een middagtemperatuur van 24 uur bij een vrij matige wind uit het noordoosten, wel is het een vrij zonnige dag maandag.

Na maandag is het over en uit met het warme weer en gaan we terug naar wat normalere temperaturen voor de tijd van het jaar in onze regio. Dinsdag 20 graden, woensdag 16 graden, donderdag een frisse 13 graden en vrijdag een nog steeds frisse 14 graden. De wind draait na maandag naar het noorden en later naar het noordwesten en is matig van kracht.  Het blijft gelukkig wel droog en zal de zon ook vrij frequent schijnen.

Het weer voor zaterdag 13 mei 2018
Het weer voor zaterdag 12 mei 2018

Reageer op dit onderwerp