Nieuws van Het Zwembad Midwoud

Nieuws van Het Zwembad Midwoud

MIDWOUD – Start van de zwemlessen: Vrijdag a.s. is het zo ver: de zwemlessen voor A, B, C en Plankspringen gaan beginnen. Tussen 17.00 uur en 19.00 uur is het bad dan gereserveerd voor bovengenoemde lessen:

De  lesindeling is voor 2018:

  • Beginners/ Diploma A om 17.00 uur;
  • Diploma B en C om 17.30 uur; en
  • Plankspringen om 18.00 uur.
  • De lessen voor de hogere diploma’s gaan alleen door bij voldoende deelname! (helaas waren er voor o.a. Snorkelen te weinig inschrijvingen vooraf)

 P.S. Ook voor het snorkelen, plankspringen en/of survival dient u een leskaart aan te schaffen!

* Kampeernachten (voor Pubers en Basisschool-leerlingen)

Ben jij er al klaar voor?? De Kampeernacht en Pubernacht komen er aan!! Leuke activiteiten en slapen (NOT..  ) in tentjes op het Zwembad! ** Pubernacht: 25/26 mei a.s. voor alle pubers van klas 1-2-3 van het V.O. ** Kampeernacht: 15/16 juni a.s. voor alle kids van groep 3 t/m 8 van het B.O. (mits in bezit van zwemdiploma) Schrijf je uiterlijk het weekend vóór de activiteit in en pak die VROEGE VOGEL KORTING mee! (daarna € 10,-) Haal het inschrijfformulier vanaf zaterdag 5 mei bij de kassa van het bad of download het via onze website (zie de activiteiten-pagina)

* Kassakioskvrijwilliger worden?

Lijkt het je leuk om een aantal dagdelen per seizoen als vrijwilliger aan de kassa te staan van ons bad? Entree-kaartjes, ijs en o.a. snoep verkopen, koffie zetten voor de badmeester, het ‘gezicht’ zijn van het bad…. (‘Werk’-tijden in overleg – maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur, ‘s avonds van 19.00 tot 20.30 uur, zaterdag en zondag alleen van 12.00 tot 17.00 uur, ‘s avonds gesloten)

Meldt je dan s.v.p. NU aan want zonder kassakiosk-personeel kan ‘het Zwembad’ niet open! Geinteresseerd? Graag een berichtje naar; Robbert van Meulem, bestuurslid en kassakiosk-coordinator

rvanmeulem@quicknet.nl of 06-12177381