Het zwembad in Midwoud is 1 van de drukbezochte plaatsen in Midwoud

Nieuws van het Zwembad Midwoud

MIDWOUD – De opening van het seizoen nadert met rasse schreden; afgelopen weekend werd tijdens de schoonmaakdag al het vuil van de herfst/winter het bad uit geveegd, gepompt en gespoten. Inmiddels ‘loopt de kraan’ en wordt het bassin al gevuld met schoon water! Alle schrobbers, vegers, spuiters, koffiezetters, broodjes smeerders, stofzuigers etc hartelijk dank voor jullie inzet!

Ook de namen van de badmeesters zijn ondertussen bekend geworden; Dave Kroon, Roy Wenker, Ton Kolenberg en Wout Sierkstra. Badjuffen zijn er ook, maar die zullen vooral bij toerbeurt invallen als de mannen moeten voetballen….Succes allen!!

Deze week zullen de flyers huis-aan-huis worden verspreid zodat iedereen weet wanneer en hoe laat er (gewoon vrij) gezwommen, gelest, gebootcampt en banen kan worden gezwommen; deze informatie staat overigens (ook) allemaal op onze eigen website…. Met waterballen, stuivertjes duiken en een clinic van de Open Water Swimming Club 

  • Maatschappelijke Stage (MAS)

We zouden het bijna vergeten maar leerlingen in het voortgezet onderwijs die een maatschappelijk stage moeten doen, kunnen dit onder deskundige leiding en in een prima sfeer doen in de kassa-kiosk van ‘Het Zwembad’!! Aarzel niet om hierover contact op te nemen als dit je wat lijkt……

Kijk ook eens op de Facebookpagina: www.facebook.nl/hetzwembad P.S. Het is nog niet te laat om tegen (voordelige) voorverkoopprijs uw abonnement/ leskaart online te bestellen……