De cursisten laten graag hun prestaties zien aan publiek. (Foto: aangeleverd)

Expositie Annette Spigt Wervershoof

WERVERSHOOF – Na een succesvolle eerste expositie in 2017 vindt in het weekend van zaterdag 5 en zondag 6 mei opnieuw een expositie plaats van Annette Spigt met haar cursisten. Deze wordt, net als vorig jaar, gehouden in de kantine van de Sjoerd Huisman Piste aan Westrand 3 in Wervershoof.

Het afgelopen winterseizoen hebben cursisten met groot enthousiasme deelgenomen aan een schildercursus. De twaalf deelnemers zijn uiteraard trots op hun prestaties. Ze hebben in verschillende technieken, zoals acryl, pastelkrijt, olieverf en aquarel, de afgelopen maanden hun creativiteit op doek, paneel of papier gezet. Graag begroeten zij belangstellenden 5 of 6 mei van 11.00 tot 17.00 uur in de kantine van de skeeler/ijsbaan in Wervershoof.

Annette schildert al 35 jaar als amateur en heeft heeft teken- en schilderlessen gevolgd bij Kees Kaptein in Nibbixwoud. Hier heeft zij zich diverse technieken eigen gemaakt. Haar inspiratie haalt ze uit de Nederlandse natuur in het algemeen en het Westfriese landschap in het bijzonder. Beelden van de ontluikende lente met frisse kleuren of vrolijke wintertaferelen heeft ze vereeuwigd. Ook de flora en fauna van ons land zet ze in detail prachtig op doek.

Schilderijen van Annette zijn te vinden bij diverse verenigingen en bij particulieren in binnen- en buitenland. Ze exposeert ook regelmatig bij diverse gelegenheden in en nabij haar woonplaats Wervershoof.

Een kopje koffie, thee of andere versnaperingen staan gratis voor bezoekers klaar. Enkele cursisten en Annette zijn aanwezig om meer te vertellen over hun hobby en de cursus. Uiteraard is de toegang gratis. Meer informatie: www.annettespigtschilderlessen.nl.