Weerbericht Medemblik – zeer zonnige dag

MEDEMBLIK – Vandaag is een zeer zonnige dag waarbij de temperatuur oploopt naar 7 graden, de wind is matig en waait uit het noorden tot noordoosten. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar net boven het vriespunt en kan het woensdagochtend vroeg tijdens zonsopkomst even gaan vriezen.

Woensdag begint frisjes met kans op wat lichte vorst tijdens het ochtendgloren maar daarna loopt de temperatuur al snel op richting de 6 graden. De wind draait van noord naar west/zuidwest en voert bewolking aan waardoor het niet zo zonnig gaat worden als vandaag. Uit deze bewolking valt gelukkig geen neerslag. In de nacht naar donderdag daalt het kwik naar 3 graden boven nul.

Donderdag vallen er wel enkele buien maar met 7 graden is de temperatuur vrijwel normaal voor de tijd van het jaar, de wind is matig en waait uit het westen tot zuidwesten. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik mede door de aanwezige bewolking niet verder dan tot een graad of 4.

Vrijdag t/m zondag zijn droge dagen waarbij zon en bewolking elkaar afwisselen. Overdag temperaturen van rond de 9 á 10 graden en nachttemperaturen van rond de 4 graden. De wind draait naar zuid/zuidwest en is matig 3Bft.

Reageer op dit onderwerp