Open dag Woonzorggroep Samen

REGIO – Stap binnen in de wereld van de ouderenzorg op 17 maart in Magnushof. Iedereen die op zoek is naar informatie of eens kennis wil maken is van harte welkom tijdens de open dag van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Programma

 • 10.00 uur Deuren geopend van Magnushof
 • 10.30 uur Rondleiding revalidatie-afdeling
 • 11.00 uur Rondleiding & kookdemonstratie Maaltijdservice
 • Vanaf 11.00 uur Valpreventiedemonstratie & rollatorkeuringen (doorlopend)
 • 11.30 uur Workshop beweegtips door Team Sportservice Schagen
 • 12.00 uur Rondleiding & kookdemonstratie Maaltijdservice
 • 12.30 uur Rondleiding revalidatie-afdeling
 • 13.00 uur Rondleiding & kookdemonstratie Maaltijdservice
 • 13.30 uur Workshop beweegtips door Team Sportservice Schagen
 • 14.00 uur Rondleiding & kookdemonstratie Maaltijdservice
 • 14.30 uur Rondleiding revalidatie-afdeling
 • 14.30 uur Workshop beweegtips door Team Sportservice Schagen

De gehele dag door zijn er ook nog verschillende activiteiten:

Ontmoet het Parkinsonteam, laat uw bloedsuiker prikken en uw bloeddruk meten, test uw gehoor, proef de vergeten groenten in een nieuw jasje, neem een kijkje in ons nieuw geopende Grand Café De Ontmoeting, doe mee aan de loterij van Samen Vrienden en doe mee aan de prijsvraag van de Maaltijdservice en win een weeklang verse maaltijden thuis bezorgd.

Informatiemarkt

Bezoek de informatiemarkt en stel al uw vragen over (thuis)zorg, wonen, welzijn, mobiliteit, revalidatie & behandeling, vrijwilligerswerk, mantelzorg, beroepen en opleidingen in de ouderenzorg. Maar ook voor vragen over (zorg)verzekeringen, testamenten, uitvaartverzorging, bewindvoering, hulpmiddelen en woonaanpassingen kunt u op onze open dag terecht.

Woonzorggroep Samen sluit met deze open dag aan bij de landelijke campagne ‘Open dag van zorg & welzijn’. Veel zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland openen op deze derde zaterdag van maart hun deuren voor het publiek.

Meer informatie over het programma is te vinden op www.woonzorggroepsamen.nl. De open dag vindt plaats op 17 maart van 10.00 – 15.00 uur in locatie Magnushof van Woonzorggroep Samen, Jacob Ruysdaellaan 30 te Schagen. De entree is gratis en voor iedereen toegankelijk. 

Over Woonzorggroep Samen

Woonzorggroep Samen is dé partner bij het ouder worden in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. In en vanuit twintig locaties levert Samen zorg, welzijnsdiensten en behandeling, ook bij mensen thuis. Onze thuiszorgteams zijn klein en lokaal georiënteerd, waardoor cliënten de zorg zoveel mogelijk van dezelfde mensen krijgen. Voor behandeling kunnen mensen terecht bij Revalidatie- & Behandelcentrum Samen, dat gevestigd is in Magnushof in Schagen. Samen met de cliënt kijken we naar wat er nodig is en waar naasten kunnen bijspringen. Zo helpen we ouderen hun kwaliteit van leven zoveel mogelijk te behouden, of soms zelfs te verbeteren. Kijk voor meer informatie op www.woonzorggroepsamen.nl of bel 0224-211136.

Reageer op dit onderwerp