Nijntje Beweegdiploma bij Gymvereniging O.S.S. Medemblik

MEDEMBLIK- Wat waren ze trots: Sarah Veldhuis, Joya Versteeg, Tyra Groen, Zyra Groen, Gabriel Smorongiewicz, Nova de Jonge en Joas van der Molen. Op maandag 30 januari ontvingen zij als eersten het nijntje Beweegdiploma 1 bij Gymvereniging O.S.S. Medemblik. In 15 lessen leerden de kinderen, die tussen de 2 en 6 jaar oud zijn, zich spelenderwijs te bewegen. Trainster Elly Dijkhuis vertelt: ‘Op jonge leeftijd vindt bij kinderen de grootste motorische ontwikkeling plaats. Daarnaast is bewegen gezond. Het Beweegdiploma helpt kinderen bij hun motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling.’ Bewegen met nijntje en de KNGU Nijntje en de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) zijn een meerjarig samenwerkingsverband aangegaan met als doel meer kinderen tussen de 2 en 6 jaar spelenderwijs te leren bewegen. Nijntje is dan ook ambassadeur van het Beweegdiploma. Beweegdiploma voor uw kind? Uw kind opgeven voor het nijntje Beweegdiploma kan door een mail te sturen naar info@gym-medemblik.nl. Meer informatie over het Beweegdiploma is te vinden op www.kngu.nl/beweegdiploma]]>

Reageer op dit onderwerp