De 2e Metakittrun komt er aan!

REGIO – Lijkt het je leuk om een keer mee te rijden in een tweedaagse autorally? Om dwars door Nederland, België en Duitsland te rijden met onderweg leuke, uitdagende opdrachten? Genieten van bijzondere plekjes en een hoop plezier beleven? Schrijf je dan in voor de Metakitt Run 2018. Een unieke toertocht die garant staat voor een onvergetelijke belevenis. Plus je steunt automatisch een heel goed doel: Metakids.

Om de dag sterft er een kind…

Metakids is een stichting die onderzoek laat doen naar metabole ziektes (ook wel stofwisselingsziekten genoemd) bij kinderen. Onze dochter Maud (6 jaar)heeft de ongeneeslijke, metabole ziekte NKH. NKH is de afkorting van een tongenbreker namelijk: Non Kethotische Hyperglycinemie. Deze ziekte komt bij een op de 50.000 kinderen voor. Per jaar worden er 800 kinderen geboren die een van de 600 metabole ziektes hebben. Metakids en metabole ziektes moeten meer aandacht krijgen, omdat er om de dag een kind sterft aan een metabole (stofwisseling) ziekte. Daarmee staat deze ziekte in de top drie van kindersterfte in Nederland!

Steun Metakids en doe mee!

Na een succesvolle eerste editie van de Metakitt Run organiseren we deze unieke rally dit jaar voor de tweede keer. En deze editie krijgt een speciaal thema, we gaan namelijk op “Safari”! Hoe we dit thema invullen, blijft nog een verrassing! De opbrengst van de Metakitt Run in 2016 was maar liefst € 13.500,-. En natuurlijk wordt ook dit jaar de volledige opbrengst gedoneerd aan Metakids.

Heb je interesse? Dan volgt hier de belangrijkste info:

Ben je geraakt door dit verhaal? Zou je graag mee willen doen, maar past het niet in je agenda? Of vind je het wellicht teveel geld? Natuurlijk kun je ons ook sponsoren voor een kleiner bedrag! Dat gaat heel makkelijk (lees: iDeal) via de volgende link https://www.actievoormetakids.nl/actie/sven-baas-6]]>