Weerbericht Medemblik – buien maar ook zonnige perioden

MEDEMBLIK – Vandaag is het vooral in de ochtend een komen en gaan van buien, maar tussen de buien door schijnt ook regelmatig de zon. De middagtemperatuur loopt op naar 5 graden bij een vrij krachtige wind uit het westen tot zuidwesten. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik tot net boven het vriespunt. Ook vrijdag is nog een dag waar buien en de zon elkaar afwisselen, met 6 graden wordt het iets warmer dan vandaag en de wind neemt af tot matig en draait naar het noordwesten. Na vrijdag gaat de temperatuur onder invloed van een hogedrukgebied steeds verder naar beneden en gaan wij een paar dagen winterweer krijgen. Zaterdag overdag 4 graden en veel bewolking, zondag 3 graden en dan gaat er ook wat (winterse)neerslag vallen en vanaf maandag daalt de temperatuur overdag naar net boven het vriespunt en in de nachten krijgen wij dan lichte tot matige vorst. De wind draait dan naar het noordoosten en voert dan droge koude lucht aan.]]>

Reageer op dit onderwerp