Zwaagdijker Teun Boos schaatst 1100 euro bij elkaar voor G-voetbalteam en G-schaatsen

ZWAAGDIJK-OOST – Een grote groep leerlingen van de Oscar Romero in Hoorn heeft afgelopen weekend een enorme prestatie geleverd door tijdens de Alternatieve Elfstedentocht mee te schaatsen om zo geld op te halen voor het G-Voetbalteam en het G-Schaatsteam. Onder deze scholieren de uit Zwaagdijk-Oost afkomstige Teun Boos die zich liet sponsoren voor 11 euro per kilometer en gewoon 100km heeft geschaatst waardoor hij 1100 euro kon doneren aan deze actie.

De 53 scholieren hadden een streefafstand van 100 kilometer per leerling maar gingen daar met 103.3 kilometer ruim overheen. Zo schaatste 1 leerling maar liefst 150 kilometer en diverse andere leerlingen ook ruim 100 kilometer.

Hoeveel er totaal is opgehaald wordt binnenkort bekend gemaakt er zijn nog een paar leerlingen die hun briefje moeten inleveren maar dat het een hoog bedrag gaat worden staat wel vast. Een ware topprestatie van deze 53 leerlingen van de Oscar Romero.