Weerbericht Medemblik – vanaf vanmiddag regen

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met veel bewolking al is de kans op een enkele opklaring in de ochtend ook nog aanwezig, vanaf de middag trekt de bewolking dicht en kan het soms even hard gaan regenen. De middagtemperatuur loopt op naar 10 graden bij een krachtige wind uit het westen tot zuidwesten. Vanavond trekken de buien weg en daalt het kwik naar 3 graden.

Dinsdag is een droge dag met redelijk wat ruimte voor de zon, de wind draait door naar het noordwesten en is matig van kracht, de middagtemperatuur loopt op naar 7 graden en in de nacht naar woensdag daalt het kwik naar 3 graden.

Vanaf woensdag komen de buien terug. Zeker t/m zondag valt er elke dag wel een enkele bui maar is er ook wel ruimte voor de zon. De wind is vrij krachtig en waait voornamelijk uit het westen tot zuidwesten.