Weerbericht Medemblik – bewolkt, in de middag kans op een bui

MEDEMBLIK – Vandaag start de ochtend met nog wat ruimte voor de zon maar al snel zal de bewolking dikker gaan worden en kan er in de middag een enkele bui gaan vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 10 graden bij een krachtige wind uit het zuidwesten. In de nacht naar maandag daalt het kwik naar 8 graden en vallen er nog steeds enkele buien.

Maandag is ook regenachtig en staat er vrij veel wind uit het westen tot zuidwesten. De temperatuur overdag 9 graden en in de nacht naar dinsdag 4 graden. Dinsdag is een droge en vrij zonnige dag met overdag een temperatuur van 7 graden en in de nacht 4 graden.

Woensdag en donderdag zijn natte dagen, vooral woensdag kan het soms even lekker doorregenen en dan staat er ook vrij veel wind uit het westen tot zuidwesten, de temperatuur loopt op naar 8 graden en in de nacht daalt het kwik naar 4 graden. Donderdag is er wat meer ruimte voor de zon maar ook dan valt er nog geregeld een bui, met 6 graden overdag en 3 graden in de nacht komen we in de buurt van het jaarlijkse gemiddelde.