Politie: Wie herkent deze juwelendieven

REGIO – Op woensdag 11 oktober 2017 pleegden deze twee mensen een diefstal bij een juwelierszaak in Anna Paulowna. Het duo kwam rond 14.05 de zaak binnen wandelen en vroegen de medewerker om goudkleurige zogenaamde ‘koningskettingen’ te laten zien.

In een onbewaakt moment van de medewerker, nam de vrouw twee kettingen weg uit de sieradenlade en uit het zicht. Een klein kwartier na binnenkomst, verliet het paar zonder aankoop de winkel. Tijdens het opruimen van de sieraden, kwam de medewerker erachter dat er twee kettingen uit de lade ontbraken.

Wie zijn deze twee criminelen

Van de man en de vrouw zijn bewakingsbeelden beschikbaar. Herkent u één of beide personen? Neem dan contact op met de politie op de bekende telefoonnummers: 0900-8844 of als u liever anoniem blijft via 0800-7000