Rommelmarkt Medemblik

MEDEMBLIK – …een houten olifantje…, ‘Waar heeft u het vandaan?’, ‘Gewoon van een rommelmarkt.’, ‘En wat heeft u er voor betaald?’, ‘Voor 50 cent mocht ik het meenemen,’ is het antwoord. ‘Nou, dat was een goede besteding! Het is massief eikenhout en dateert uit 1953. Het is echte vintage en gemaakt in Denemarken. Ik schat de waarde van dit beeldje toch wel op zo’n tweehonderdvijftig euro!’

Zo zou het zomaar kunnen gaan als je met je aanwinst een bezoekje waagt aan het tv-programma “Tussen Kunst en Kitsch”! Sterker nog, dit is een citaat uit dat programma! Dus ogen open en speuren tussen al die uitgestalde waren; je weet maar nooit!

Op zaterdag 3 februari kunt u uw slag slaan op de rommelmarkt  in het verenigingsgebouw Sint Pieter in de Ridderstraat (naast de R.K. kerk) in Medemblik. De verkoop van tweedehands spullen wordt georganiseerd en is ten bate van de zangvereniging “Medemalaca Vocali”.

Op de vrijdag daarvoor is tussen 14.00 en 17.30 uur de inbreng van goederen. Daarna wordt er met man en macht gewerkt om de koopwaar te sorteren. Huishoudelijk materiaal, schilderijen, beeldjes, glaswerk en serviezen, elektrische apparaten, speelgoed, cd’s, langspeelplaten, dvd’s, kleding, schoenen, tassen, boeken…

Zaterdag 3 februari: rommelmarkt in de Sint Pieter van 10.00 tot 12.30 uur. Grijp uw kans en sla uw slag!