Gezondheidbeurs Onderdijk

ONDERDIJK – Zondag 4 Februari organiseren wij alweer de 4de GEZOND BEZIG BEURS in het dorpshuis van Onderdijk Sportlaan 10 1693cz. Aanvang 12.00 uur tot 16.30 uur.  Ook deze keer is er weer veel te vinden op het gebied van gezondheid voor lichaam en geest. Zoals voeding en dieet, hypnotherapie, zwangerschapscoach, bewegen, shiatsu, acupunctuur, spiritualiteit, paardenmelk, kefir, kaas en zo, essentiële oliën, (kinder)coaching, Sensi-therapeut etc.

Een gezonde manier van leven heb je voor een groot deel zelf in de hand en daarom hebben gezorgd voor een gevarieerd aanbod van manieren om dit voor elkaar te krijgen of te houden. Want met de hedendaagse zorgkosten is ziek zijn zo langzamerhand een dure aangelegenheid aan het worden. Het oude gezegde ‘voorkomen is beter dan genezen’ is weer heel actueel geworden.

Ook zijn er gratis te volgen lezingen:

  • 13.00 uur Lezing Essentiele Oliën van Young Living
  • 14.00 uur Lezing Paardencentrum Moerbeek
  • 15.00 uur. Demonstratie en uitleg Mediumschap
  • Een gezellige beurs voor het hele gezin en………GRATIS ENTREE