Binnenstad Medemblik krijgt binnenkort ondergrondse afvalcontainers

MEDEMBLIK – Het centrum van Medemblik raakt dan eindelijk de overlast kwijt veroorzaakt door afvalzakken die worden opengemaakt door dieren en zo het vuil overstraat verspreiden maar ook de stank in de zomer omdat de zakken in de zon liggen tot ze worden opgehaald.

Binnenkort zullen er ondergrondse afvalcontainers worden geplaatst in het centrum van Medemblik. Maar voor het zover is worden de inwoners van het centrum van Medemblik eerst uitgenodigd om te horen waar deze containers komen en om vragen te stellen aan medewerkers van HVC en de gemeente Medemblik

Deze bijeenkomst is op dinsdag 23 januari en op 25 januari bent u van harte welkokm in het Wapen van Medemblik aan de Oosterhaven 1 in Medemblik. De bijeenkomst is van 19.00 tot 21.00 uur .