Ierse muziekavond in Theaterkerk Hemels Twisk

TWISK – Ierse muziek door André van der Hoff (sax/zang) en Aisling Urwin (harp/zang) afgewisseld met anekdotes en verhalen van Dolf Jansen. Een avond in het teken van Ierland, muziek en verhalen. Op vrijdag 2 februari Aanvang 20.15 uur Kaarten kosten € 17,50 incl. Pauzedrankje.

Aisling Urwin en André van der Hoff ontmoetten elkaar 3 jaar geleden tijdens een jamsessie in Ierland en er was gelijk een klik. Sindsdien treden ze regelmatig op onder de naam van Soundbridge. Ze worden begeleid door gitarist Andy Yelen.

André van der Hoff woont in Ierland en heeft Dolf Jansen vanwege zijn Ierse roots gevraagd om mee te werken aan dit programma en voor de nieuwe CD (in wording) van Soundbridge.  Aisling en André spelen bewerkingen van oude en nieuwe Ierse muziek en eigen composities.

De avond in theaterkerk Hemels staat in het teken van Ierland, met prachtige muziek en anekdotes & verhalen door Dolf Jansen.

Kaarten zijn verkrijgbaar door een mail te sturen naar theaterkerkhemels@gmail.com