Weerbericht Medemblik – bewolkt met kans op lokaal mistbanken

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met een veel bewolking en lokaal zelfs mistbanken waardoor de zon niet al te veel ruimte krijgt om te schijnen. De temperatuur loopt vandaag op naar 7 graden bij een zwakke wind uit het zuidoosten. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik naar 4 graden en draait de wind meer naar het oosten.

Vrijdag is het een stukje frisser, nog wel steeds veel bewolking en een middagtemperatuur van 4 graden omdat de wind wat meer naar het oosten is gedraaid. Zaterdag is een copy van vandaag en vrijdag maar zondag zal de zon weer wat meer ruimte gaan krijgen om te schijnen. De wind blijft uit het oosten tot zuidoosten waaien en de middagtemperatuur zal rond de 4 graden uitkomen. Iets onder normaal voor de tijd van het jaar.

Na zondag draait de wind naar het zuidwesten en krijgen wij weer te maken met een heel ander weertype, de wind trekt aan naar matig tot vrij krachtig en er valt regelmatig een buit, vooral maandag en dinsdag kan het soms wat langdurig regenen.