Weerbericht Medemblik – bewolkt met kans op wat neerslag

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met een veelal grijze dag door de vele bewolking die boven onze regio aanwezig is, uit deze bewolking kan ook wat neerslag gaan vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 7 graden bij een matige, 3Bft, wind uit het zuiden. In de nacht naar donderdag draait de wind naar het zuidwesten en daalt het kwik maar amper.

Donderdag is er ook nog veel bewolking maar blijft het wel zo goed als droog. De middagtemperatuur is met 7 graden boven normaal en de zwakke wind waait uit het zuiden tot zuidwesten. In de avond breekt de bewolking en daalt het kwik naar 4 graden richting de vrijdag.

Vrijdag het het weekend is er veel ruimte voor de zon, vooral het weekend zal vrij zonnig zijn, overdag temperaturen van 5 graden op vrijdag tot 4 graden op zaterdag en zondag, de nachttemperaturen doen ook een stapje terug en komen uit op 1 á 2 graden in de nacht met kans op wat lichte vorst bij het krieken van de dag als de zon opkomt.