MED Trattoria weer in de prijzen voor lekkerste broodje van Nederland

MEDEMBLIK – Tijdens de Horecava 2018 in de Rai Amsterdam, was er op maandag 8 januari de vakwedstrijd Lekkerste Broodje Horeca welke onderdeel is van de Lekkerste Wedstrijden. Hieraan deed onze Chef-kok John Karssen van MED Trattoria, mee in de strijd om te titel van Lekkerste Broodje Horeca van Nederland.

Na de winst van de titel ‘het Lekkerste Broodje’ tijdens de Horecava in 2017, was het dit jaar voor John extra spannend om zijn titel te gaan verdedigen. Met zijn broodje ‘Ciabatta MED Pastrami’ heeft John Karssen, na een spannende wedstrijd met moeilijke competitie, de mooie 2de prijs gewonnen!

Deze heerlijke zuur desem ciabatta, met een pesto van venkel, een koolsalade van rode, witte en groene kool, huis gerookte en gepekelde pastrami, kalfssukade en gefrituurde groene tomaat, is natuurlijke binnenkort te verkrijgen bij MED Trattoria in het Regatta Center van Medemblik.