Pascal Redeker heeft de primeur tijdens de ‘Night by the Stamguests’ café Brakeboer

MEDEMBLIK – Een aantal stamgasten van Muziekcafé Brakeboer aan de Oosterhaven 30 te Medemblik hebben een uniek initiatief bedacht: we organiseren een jaarlijks terugkerende avond in het café en wij bepalen en betalen een nationale topartiest voor deze avond.

Het enthousiasme onder de velen stamgasten van het café was direct groot. De ‘Night by the stamguests’ was geboren en zal ieder jaar plaatsvinden op de derde zaterdag van januari.  In 2018 dus op zaterdag 20 januari 2018. De eerste editie van ‘Night by the stamguests’ kent met de van De Toppers bekende artiest Pascal Redeker een ware droomstart.

Stamguest Luuk Helmhout:  ‘wat begon met wat hardop denken is grootser uitgepakt dan we ooit van te voren hadden kunnen bedenken. Café Brakeboer is al wereldberoemd en geeft al bijna wekelijks podium aan geweldige artiesten. Ons doel is om iedereen een gezellige feestavond te bezorgen met een muzikale omlijsting van nationaal niveau zonder hiervoor entree te heffen. We beginnen de eerste editie met iemand van dichtbij want Pascal Redeker is naast een goede artiest ook een Medemblikker. Wij vonden dit goed passen bij de allereerste ‘Night by the stamguests’. Ons idee slaat enorm aan en het gaat dan ook zeker een geweldig feest worden in het mooiste café van Medemblik’.

‘Night by the stamguests’ artiest Pascal Redeker timmert al een aantal jaren flink aan de weg, met als resultaat dat hij zich één van de meest geboekte artiesten van Nederland mag noemen.  Pascal zingt echt van alles wat nodig is om het feest te laten slagen. Hij zegt zelf vaak gekscherend: “Ik zing van Hazes tot House…” Hij is al sinds 2007 een van de vaste huiszangers van Café Bolle Jan in Amsterdam. Natuurlijk het café van de familie Froger. Hij mocht ooit de “Halftime Show” van De Toppers verzorgen in een kolkende Amsterdam ArenA voor 67.000 mensen. In 2014 ontving hij een Party Award voor “Populairste Party Artiest” en in 2015 nam hij deel aan het TV programma Bloed, Zweet en Tranen op SBS6. Pascal is een zanger die het feest brengt op een verrassende manier!

Aanvang van ‘Night by the stamguests’ is 20.00 uur en het unieke feest zal tot in de late uurtjes duren.